Yeni Nesil Ödeme Sistemi “Kredim”

Finansal süreçler, hayatımızın her alanında farklı ve yeni deneyimleri beraberinde getiren dijitalleşme süreçlerinin yansımalarını en çok gördüğümüz alanların başında geliyor. Değişen, gelişen ve her geçen gün yeteneklerini artıran finansal teknolojiler hem tüketicilerin davranışlarına göre şekillenen hem de tüketicilerin davranışlarına yön veren yenilikler olarak karşımıza çıkıyor. Finansal teknolojiler alanındaki Ar-Ge faaliyetlerinin yanı sıra sahip olduğu üstün yazılım kapasitesi sayesinde geliştirdiği ürün ve hizmetlerle öncü şirketlerin başında gelen TURK Finansman A.Ş., kredili alışveriş kavramını yeniden yorumlayan yenilikçi ürünü Kredim ile tüketicilere çok farklı bir deneyim vadediyor.
Yeni nesil alışveriş özgürlüğü için Kredim, “30 Gün Sonra Öde”, “Maaşın Yatınca Öde” ve “Kredi Kartı Limitin Düşmeden Öde” seçeneklerinin yanı sıra, 36 aya varan taksitle şimdi al sonra öde seçenekleri sunuyor. Ayrıca, Kredim’e kredi kartını tanımlayarak hesap kesim tarihini takip eden gün, kartlarından çekim yaptırabilir ve ödemelerini gerçekleştirebilirsin.
Bunlara ek olarak, tüketicilerin düzenli olarak ödemelerini yapabilmeleri için farklı yöntemler de var.

İhtiyaçlarını Erteleme, Kendi Ritminde Öde!

Dünyada büyük ses getiren ‘Şimdi al sonra öde’ hizmetini Türkiye şartlarına göre yeniden kurgulayan Kredim, ülkemizde yaygın ödeme alışkanlıkları olan kredi kartı ve kredilere göre çok daha yetenekli, özgün ve güçlü bir alternatif olarak sektördeki yerini alıyor. Tüketicilerin alışverişlerini ertelemeden, ödeme şartlarını kendilerinin belirleyeceği bir ödeme deneyimi sunan Kredim, her yönüyle kullanıcılarına önemli avantajlar sağlıyor.

Herkes için Kredim var!

Kredim herkes için sorunsuz, basit ve hızlı bir alışveriş deneyimi için harekete geçiyor. Bankacılık sistemine çeşitli sebeplerle erişimi olmayan tüketicilerin de kredili işlem yapabilmesine olanak tanıyan Kredim sayesinde, 18 yaş üstü, gelir sahibi olan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kredili alışveriş yapabiliyor.
Kredim, sadece bankacılık sistemine erişemeyenler için değil; banka müşterilerine de dijital ve farklı bir deneyimin kapılarını sonuna kadar açıyor.

Masrafsız, Komisyonsuz Finansman İmkanı

Kullanıcılarına, alışverişlerinde kullandıkları kredilerin geri ödemelerini kendi ritimlerine göre planlama fırsatı sunan Kredim, bu özelliğinin yanı sıra masrafsız ve komisyonsuz finansman olanağı da sağlıyor. Kredim, ödemeleri kolaylaştırırken en önemli özellikleri olan yenilikçi skorlama sistemi ve çoklu limit fonksiyonlarıyla da fark yaratıyor.


Yenilikçi Skorlama Sitemi Ve Çoklu Limit Özellikleriyle

Kişiye Özel Deneyim

Kredi ve kredi kartı ürünleri açısından bankacılık sisteminin işleyişinde hayati öneme sahip olan skorlama sistemi, Kredim’in özgün ve yenilikçi altyapısıyla yeniden yorumlanıyor. Sahip olduğu modelleme sistemi sayesinde farklı kaynaklardan beslenen Kredim skorlama sistemi, kişiye özel ve şeffaf kredi limitlerinin belirlenmesini kolaylaştırıyor. Skorlama sistemi ile belirlenen limitlerin farklılaştırıldığı çoklu limit özelliği de, yine sektörde çığır açacak nitelikler taşıyor. Çoklu limit sayesinde, Kredim kullanıcıları alışveriş yapacakları pazar yerine göre belirlenen farklı limitleri kullanabiliyorlar. Buna ilave olarak, teknoloji, beyaz eşya, mobilya, eğitim, kültür ve eğlence limitleri gibi kavramlarla, sektörel bazda ayrışan çoklu limitler, kullanıcılara önemli avantajlar sunuyor.
Yeni nesil, dijital, kullanıcı odaklı özellikleriyle ön plana çıkan Kredim, kullanıcılarını özgün, bağımsız ve etkin bir şekilde skorlayan, bu sayede kişiye özel limitler belirleyebilen ve sonrasında bu limitlerin kullanılabileceği sektörlerde çeşitli avantajlar sunan bir ürün olarak sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Yoruma Kapalı

tr_TRTurkish