Şimdi Al, Sonra Öde sisteminin Türkiye’deki ilk temsilcisi Kredim, farklı geri ödeme seçenekleri ile kullanıcıları için benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor. Kredim kullanıcıları, “30 gün sonra öde“, “Maaşında öde” ve “Kredi kartı limitin düşmeden öde” seçeneklerinin yanı sıra; 36 aya varan taksitle geri ödeme avantajı kazanır.

Özellikle alışverişlerini maaş gününde ödemek isteyenler için; Maaşında Öde seçeneği Kredim kullanıcılarına benzersiz bir avantaj sağlıyor. Kullanıcılar maaşlarının yattığı debit kart bilgilerini Kredim’in sistemine kaydeder ve ödemelerini maaş gününde yaparlar. Gününde ödeme yapıldığında faizin uygulanmadığı bu seçenekte, herhangi bir işlem ücreti yok. Ödeme tek seferde maksimum 29 gün içerisinde gerçekleşir. 

Kredim’e nasıl üye olurum?

Kredim üyelik için herhangi bir ücret talep etmez. www.kredim.com.tr web adresinden, IOS veya andorid uygulamalarından erişim sağlayarak kolayca hesabını oluşturabilirsin. Profilini tamamladığında önce skorun oluşur. Hemen ardından limit atanır. Kredim’in çoklu limit özelliğini kullanarak alışveriş yapma imkanına sahip olursun.

Yoruma Kapalı

tr_TRTurkish