Farklı geri ödeme seçenekleri ile kullanıcıları için benzersiz bir deneyim sunan Kredim, “30 gün sonra öde”, “Maaşında öde” ve “Kredi kartı limitin düşmeden öde” seçeneklerinin yanı sıra; 36 aya varan taksitle geri ödeme avantajı sunuyor. 

Kullanıcıların e-ticaret, eğitim, turizm, moda ve dekorasyon, ofis malzemeleri, sağlık ve sigorta sektörlerinde kullanabileceği çoklu limitlerinin belirlendiği Kredim’de; bu sektörlere göre belirlenen taksit seçenekleri bulunuyor. Avantajlı oranlarla ve 36 aya varan taksitlerle ödeme imkanı sunan Kredim, kullanıcıların ihtiyaçlarını bugün alıp ödemeyi avantajlı taksit seçenekleriyle yapabilmelerini sağlıyor. Taksit sayısı ve faiz oranları üye iş yerine göre değişkenlik gösterebiliyor.


Kredim’e nasıl üye olurum?

Kredim üyelik için herhangi bir ücret talep etmez. www.kredim.com.tr web adresinden, IOS veya andorid uygulamalarından erişim sağlayarak kolayca hesabını oluşturabilirsin. Profilini tamamladığında önce skorun oluşur, arından limit atanır ve Kredim’in çoklu limit özelliğini kullanarak alışveriş yapma imkanına sahip olursun.

Yoruma Kapalı

tr_TRTurkish