Pandemiyle birlikte inovasyon ve dijitalleşme hız kazanırken, tüketici davranışları ve iş modelleri de bu değişime en hızlı yanıt veren alanlar arasında yer aldı. İnternet ve mobil teknolojilerin hayatımızda daha çok yer almasıyla online alışverişe olan talep hızlı bir artış gösterdi. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği’nin açıkladığı verilere göre, 2020 yılında online alışveriş harcamaları salgının da etkisiyle bir önceki yıla göre %85 büyüdü. Rekor büyümeye imza atan sektör, 2021 yılını 400 milyar lirayla kapatmayı hedefliyor.

Günümüzde satış kanalları arasında e-ticaret bulunması, işletmelerin rekabet üstünlüğü sağlayabilmesi ve hatta var olmaya devam edebilmesi için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.  İşte bu noktada kullanıcılarına yeni kredi alışkanlığı kazandıracak olan Kredim, işletmelere satışlarını büyük bir oranda artırma fırsatı sunarak rekabet üstünlüğü sağlamış olacak.

E-ticaretin en büyük tamamlayıcısı online ödeme çözümleri

Online satışlar işletmeler için bir zorunluluk haline gelirken, hızla gelişen teknoloji işletmelerin e-ticarete yönelmesini kolaylaştırıyor. İşletmeler, kendi e-ticaret altyapısını kurabileceği gibi farklı alanlarda uzmanlaşmış çeşitli niteliklere sahip pazaryeri platformlarında yer almayı da tercih edebiliyor. E-ticaret bu denli gelişirken online satışların en önemli tamamlayıcısı niteliğindeki ödeme süreçleri ve finansal çözümler de e-ticarette tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde ekosisteme hızla adapte oluyor. Günümüzde tüketiciler, online olarak sipariş verdiği ürünlerin ödemelerini kredi kartı ve banka havalesi gibi yöntemlere alternatif olarak farklı teknolojilerle saniyeler içerisinde gerçekleştirebiliyor. Ödeme yöntemlerinin farklılaşması, banka müşterisi olmayan tüketiciler için de fırsat sağlaması oldukça önemli bir konu. Banka müşterisi olmayan kullanıcıların, finansal teknolojileri kullanarak alışveriş deneyimi yaşamaları için Kredim, kullanıcılarına güvenli ve yetenekli bir ödeme yöntemi sunuyor.

Kredim ile müşterilerinize güvenli ve konforlu ödeme deneyimi sunun!

Türkiye’de geliştirdiği yenilikçi ödeme sistemleri ve finansal çözümlerle adından söz ettiren TURK Finansman A.Ş, yeni ürünü Kredim ile işletmelerin e-ticarette tüketicilere sunduğu ödeme kanallarını çeşitlendirirken daha güvenli ve yetenekli bir hale getiriyor. Kredim ile banka müşterisi olsun ya da olmasın gelir sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her tüketici ihtiyaçlarını ertelemeden kredili alışveriş yapabiliyor. Kredili işlem yapabilmesinin yanı sıra geri ödemelerini de kendi ritmine göre sağlayabiliyor. Tüketicilerin alışverişlerini yaparken her yönüyle konforlu ve güvenli bir finansal süreç yaşamasını hedefleyen Kredim, işletmeler açısından da çok önemli fırsatlar barındırıyor.

Kredim, tüketicilere sunduğu farklı ödeme seçenekleriyle hem müşteri memnuniyetinin hem de satışların artmasını destekliyor.

Sunulan kişiye özel şeffaf skorlama sistemiyle, Kredim kullanıcıları bankacılık sistemine erişim gerektirmeden, masrafsız ve komisyonsuz kredi kullanabiliyor. Böylece, Kredim üyesi iş yerleri, sundukları yenilikçi ve avantajlı ödeme çözümleriyle müşteri memnuniyetini artırarak rekabet anlamında önemli fark yaratıyor. 

Çoklu limit özelliği ile sektörel bazda satışlarınızı artırın

Kredim, çoklu limit özelliği ile üye iş yerlerinin satışlarının artırmasına önemli bir katkı sunuyor. Kişiye özel kredi skorlarıyla, her tüketici için farklı sektörlere yönelik limitler belirliyor. Tüketiciler teknoloji, beyaz eşya, mobilya, eğitim, kültür ve eğlence gibi farklı sektörlerde sınıflandırılan limitlerini, esnek ödeme seçenekleriyle kullanabiliyorlar. Böylece, bu sektörlerde yer alan iş yerleri, Kredim limitleri ile müşteriye yönelik pazarlama stratejileri geliştirme imkanı elde ediyor.

Yoruma Kapalı

tr_TRTurkish