Tatil Kredisi Nedir; seyahat masraflarını ödemek için kullanabileceğin bireysel kredi türüdür. Tatil kredisi için herhangi bir teminata ihtiyaç duymazsın. Hayatının en keyifli zamanlarını iyi deneyimlerle yaşamak için finanse etmenin akıllı bir çözümüdür.

Tatil Kredi Limiti Nasıl Belirlenir?

Tatil desteği için çoklu limit akıllı skorlama aracımızdaki kredi puanına göre limit belirlenmektedir. Tatile özel kredi limitini yükseltebilmenin ek yolları da var. Kredim limitini yükseltmek için, hesabına giriş yaparak ek gelir belgeni yükleyebilirsin. Sisteme yüklediğin belgeler incelenir ve çok kısa bir sürede yeni limitini öğrenebilirsin.

Tatil Kredisinin Avantajları

Seyahat planlarını finanse etmenin yollarını arıyorsan, tatilini Kredim’le almak fayda sağlayacaktır. Ayrıca Kredim, turizm çoklu limit onayını oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Üyeliğinin hemen ardından Kredim hesabına çoklu limit tanımlanır ve hemen alışverişe başlayabilirsin. Aylık sabit ödemeler, 30 gün sonra öde ve 36 aya varan taksit seçeneklerinden yararlanabilirsin.

Kredim ile Limitlere Takılı Kalma!

Şimdi Kredim sistemine ücretsiz üye ol Tatil Kredisi ile ödemelerini kolaylaştır.

En Avantajlı Tatil Kredisi

Kredim, bireysel kredi gibi tatil ve diğer kategorilerde sana özel tanımlanan limitin kadar harcama yapmana olanak tanır.

Üstelik faizsiz bireysel kredi avantajları ile “Maaşında Öde ve “30 Gün Sonra Öde” gibi gününde ödeme yaptığında herhangi bir ek ücret ve faiz uygulanmaz.

Avantajlı tatil destek kredini ve diğer bireysel ihtiyaçlarını Kredim ile şimdi al, sonra öde!

Çevrimiçi tatil kredisine başvurarak seyahatini hemen finanse et.

Kredim’e Nasıl Üye Olurum?

Sisteme üye olmak ücretsiz. Android, IOS ve web adresinden kolayca üyeliğini oluşturabilirsin. Kredim’i uygulama ya da web sitesi üzerinden dilediğin gibi kullanıp, hesabını yönetebilirsin. Profilin tamamlandığında önce akıllı skorlama aracılığı ile kredi skorun belirlenmektedir. Hemen ardından limitin oluşturulmaktadır. Bu adımlardan sonra çoklu limit ile alışveriş yapabilme imkanına sahip olursun.

Kredim sistemine üye olmak oldukça hızlı ve kolay. Üye olmak için hemen tıklayın.

Yoruma Kapalı

tr_TRTurkish