2022 Uygulama Geliştirmeleri

2022 yılı boyunca Kredim Mobil uygulama ve web sitesinde yeni özellikler ile kolay işlem yapmanı ve daha hızlı bir deneyim yaşaman için yaptığımız geliştirmeler. 2022 yılı için ne kadar yol kat ettiğimize birlikte göz atalım.

Dönem: 2022

Son Harcamalarım Kredim’de   v0.2.18

29.12.2022

Alışverişlerini daha kolay takip edebilmen için mobil uygulama anasayfasına yepyeni bir alan ekledik. Şimdi Kredim’e giriş yapıp, “Son Harcamalar” alanından en güncel 3 alışverişini görüntüleyebilirsin.

Son Harcamalarım Kredim’de v0.2.18

Kredim’e Hoş Geldin!  v0.2.11

03.11.2022

Bu sürümde Kredim’in birbirinden yeni tanıtım sayfalarına göz atmayı unutma. Mobil uygulamayı ilk kez açtığında sayfalar arasında ilerleyerek adımları tamamla. Kredim’i indir ve hemen kullanmaya başla.

Kredim’i Değerlendir   v0.2.8

05.10.2022

Kredim kimlik doğrulama işlemini tamamladıktan sonra mobil uygulamaya giriş yap. Senin için hazırladığımız ekrandan Kredim ile yaşadığın deneyimi değerlendir. Sana daha iyi bir deneyim sunabilmek için değerlendirmelerini bekliyoruz. 

Group-8162

Kredim Mobil Yeni Reklam Yüzü   v0.2.8

05.10.2022

Bu sürümle birlikte Kredim Mobil’de seni reklam yüzümüz Rojda Demirer karşılıyor. Giriş Yap, Kayıt Ol ve Kimlik Doğrulama adımlarındaki tüm tasarımlarımız bu şekilde yenilendi. Sen de Kredim’e bir an önce kayıt ol, yenilenen tasarımlarımızla Şimdi Al, Sonra Öde dünyasına ilk adımını at.

Group-8105

Menüye Yeni İkonlar  v0.2.7

04.10.2022

Sol üst köşede yer alan menüdeki ikonlarımızı yeniledik. Arayüzdeki bu iyileştirme ile artık Kredim’le işlem yapmak çok daha kolay. 

kredim-gelistirmelerv0271

Kredim’le Nasıl Alışveriş Yaparım?   v0.2.7

04.10.2022

Yeni kullanıcılarımız için Kredim’le nasıl alışveriş yapılacağına dair bir tanıtım ekledik. Skor ve limitini öğrendikten sonra, Kredim kart numaranla hemen alışverişe başlayabilirsin. Kredim kart numaranı kopyalayıp 3D ödeme sayfasına bilgilerini yapıştır, alışverişin tamamlansın. 

Geliştirmeler 2022

QR ile Öde için Kart Şifre Değişikliği  v0.2.0

Anasayfada yer alan “Şifre Değiştir” butonuna tıklayarak kart şifreni belirleyebilirsin. Henüz kart şifreni değiştirmediysen, QR kod ile tek seferde 750 TL’nin üzerinde alışveriş yapmadan önce yeni Kredim kart şifreni belirlemelisin. Temassız işlem limiti üzerindeki tutarlarda bu şifreyi kullanarak alışverişlerini kolayca tamamlayabilirsin.

QR ile Öde için Kart Şifre Değişikliği v0.2.0

QR ile Öde Kredim Mobil Uygulamada   v0.1.97

QR ile kredili alışveriş imkânı sunarak bir ilke daha imza attık. Kredim Mobil uygulamadaki “QR ile Öde” seçeneğini kullanarak IOS veya Android telefonundan kolayca alışveriş yapabilirsin. Bunun için POS cihazındaki karekodu okutarak ödemeni saniyeler içinde tamamlayabilirsin.

Yeni Geliştirmeler

Tek Tuşla Tüm Destek Adımları   v0.1.97

Kredim Mobil uygulamada tüm destek adımlarına artık tek tuşla ulaşabilirsin. Anasayfadaki Destek butonuna tıklayarak ister canlı destek alabilir istersen e-posta adresimize yazabilirsin. Unutma ki her türlü öneri, talep ve geri bildirimlerin için 7/24 bizimle iletişime geçebilirsin.

Yeni Geliştirmeler

Tek Tıkla Kredim’e Giriş Yap   v0.1.89

Doğrulama kodunu otomatik girmeni sağlayacak geliştirmeyi hayata geçirdik. Artık, IOS veya Android telefonundan SMS ile doğrulama adımını otomatik gerçekleştirip hesabına tek tıkla giriş yapabilirsin.

Kredim’e Arkadaşını Davet Et   v0.1.83

Kredim’in avantajlarla dolu dünyasına arkadaşını da davet edebilirsin. Mobil uygulamadan veya kredim.com.tr’den hesabına giriş yaptıktan sonra, “Arkadaşını davet et” alanına arkadaşının e-posta adresini gir, Şimdi Al, Sonra Öde dünyasına o da katılsın.  

Kredim Arkadaşını Davet Et

Kredim'de Canlı Yardım Almak Çok Kolay   v0.1.83

IOS telefonlardan kredim.com.tr’ye girildiğinde, açılan pencerelerin ve telefonun boyutları göz önünde bulundurularak, arayüzde iyileştirmeler yaptık. Kredim hesabında canlı desteğe bağlanman artık daha kolay. Merak ettiğin tüm sorular için ekranın sağ alt köşesinden canlı desteğe bağlanıp, müşteri destek merkezimizden yardım alabilirsin. 

Yeni Geliştirmeler
Yeni Geliştirmeler

Web sitesi ve Ara Yüzü Yenilendi   v0.1.79

Bu sürümde seni yeni bir yüzle karşılıyoruz. Kredim mobil uygulama ve web sitemizde reklam yüzümüz Rojda Demirer bize eşlik ediyor. Anasayfamızın tüm tasarımları daha kullanıcı dostu olacak şekilde yenilendi.  

Ayrıca yeni versiyonla artık kredim hesabı oluşturmak için davet koduna ihtiyacınız yok. Web sitemizde girip dilediğin yerden Kredim hesabını oluşturup, sen de Şimdi Al, Sonra Öde dünyasına adım atabilirsin. 

Son olarak, bu proje üzerinde çalışan herkese teşekkür etmek istiyoruz. Çevik ekibimiz ve teknik ortaklarımız, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve kullanıcılarımıza kredi deneyimleri boyunca yardımcı olmak için çok çalışıyorlar. Kredim deneyimini iyileştirmek için her zaman yeni yollar arıyoruz ve her türlü geri bildirime açığız. 

Son yeniliklerimizi sizlerin de beğeneceğini umuyoruz. 

Kredim Web Site Arayüzü Yenilendi

Dilediğin Yerden Skor ve Limitini Öğren!   v0.1.79

Kredim olarak kullanıcılarımızın işlemlerini kolaylaştıracak geliştirmelere imza atmaya devam ediyoruz. KYC (Know your customer), yani kimlik doğrulama işlemi ile artık dakikalar içinde hesabını oluşturarak skor ve limitini öğrenebilirsin. Bunun için yeni kimlik ve NFC özelliği olan bir telefona sahip olman yeterli. IOS veya Android telefonundan Kredim uygulamasını indirip, kişisel bilgilerini doldurduktan sonra, kimlik doğrulama adımını tamamla. 

Sonrasında kişisel ve finansal bilgilerini girerek skor ve limitini öğrenip Kredim’le alışverişe başlayabilirsin.  

Unutma, Kredim’de daha keşfedecek çok şey var… 

Kredi Skor ve Limitini Dilediğin Yerden Öğren!

Kredi Ödemelerini Takip Etmek Daha Kolay   v0.1.75

Kredim’de geri ödeme yapmak çok kolay. İster havale/EFT ile istersen kayıtlı kredi kartı bilgilerinle kredini kolayca ödeyebilirsin.
Peki, geçmiş ödemelerini hangi yöntemle yaptığını hatırlıyor musun?
Geri ödeme sayfasındaki “Ödeme Yöntemi” kolonu sana geçmiş kredilerini kartla mı yoksa para transferiyle mi ödediğini daha net gösterecek.

Kredim ödemelerini kolayca takip edebileceğin yeni bir güncelleme yayınladı.

Kayıtlı Kartları Seçmek Daha Pratik  v0.1.75

Geri ödeme için kaydedilen kartlar, logoları sayesinde daha kolay seçilebilecek. Hangi bankadan olursa olsun, kredi ödemeni yaparken kartının logosu işlem yapmanı kolay hale getiriyor.

Geri Ödeme Sayfasına Yeni İkon  v0.1.75

Peki, bu ikon neyi kolaylaştıracak? Hemen anlatalım; bu ikon, yaklaşan ödemelerinin kaydettiğin kartla yapılacağını gösterir. İkonda ayrıca “Ödemen kayıtlı kartından gerçekleşecektir” yazısını görebilirsin.

Geri Ödeme Sayfasına Yeni İkon v0.1.75

Skor için Belge Yüklemek Daha Anlaşılır   v0.1.71

Kullanıcılarımız Kredim’i çok sevdiler ve daha fazla belge yükleyerek limitlerini artırmak istediler. Ekibimiz belgelerin bazen hatalı geldiğini söylediğinde, müşteri hizmetlerinden gelen geri bildirimler sonucunda da metinlerimizi değiştirme kararı aldık. Bu sefer tüm ekibi de alıp skor artışını sağlayan ek belge yükleme ekranındaki yazılarımızı değiştirdik. Bu sayede belge yükleme ekranlarındaki yönlendirmeler daha anlaşılır ve açıklayıcı hale geldi.
Kredim belge yükleme

Profil Doluluk Oranı  v0.1.71 

Kredim profilinin ne kadar dolu olduğunu takip etmek artık çok daha anlaşılır hale geldi. Profil alanlarını doldurdukça kullanıcılarımızın profil doluluk oranı artar. Zorunlu alanları doldurunca ise %100 olduğunu görüntüleyebilecekler.
Geliştirmeler 2022

Ödemelerini Takip Etmek Daha Kolay v0.1.69

Geri Ödeme ekranındaki deneyimi daha kullanışlı hale getirmek için renkli bir tasarım hazırladık. Şimdi Geri Ödeme sayfasında yeni renklerimiz ve ikonlarımızla daha da renkliyiz. Kredim kullanıcıları, Geri Ödeme adımından yaklaşan, ödemesi gelen veya geciken ödemelerini kolayca görüntüleyebilir. Bu ekranda gecikmiş ödemeleri kırmızı, aynı gün ödemesi olan kredilerini ise turuncu renkte görebilir. Artık daha kullanıcı dostu ekranlarımızla hızlıca işlem yapabilirler.

Ödemelerini Takip Etmek Daha Kolay

SIM Kart Değişikliği Sonrasında Doğrulama Adımı   v0.1.67

Yakın zamanda SIM kart değiştiren kullanıcılarımız artık dijital kanallarımızdan yeni SIM kartlarını kolay ve güvenli bir şekilde doğrulayıp Kredim’e giriş yapabilir. Son 90 gün içerisinde telefonn hattını değiştirme, kaybetme gibi sebeplerle SIM kartını yenileyen kullanıcılarımız, www.kredim.com.tr’den hesabına giriş yaparken bilgilerinin doğrulama adımını tamamlamasının ve SIM blokesinin kaldırmasının ardından giriş yaparak işlemlerini gerçekleştirebilir.

tr_TRTurkish