TURK Finansman AŞ tarafından geliştirilen Kredim ürünü “şimdi al sonra öde” sistemine yenilik getiriyor. Geliri olan 18 yaş üstü herkes bu yenilikten faydalanabileceği gibi geri ödemesini de kendi tercih ettiği yollarla yapabilecek.

Teknolojinin ve dijitalleşmenin hızlı gelişmesi sonucu müşteri beklentileri de değişiyor. TURK Finansman AŞ’nin yeni ürünü Kredim bu beklentilere ve daha fazlasına cevap olacak nitelikte. 

Dünyada “Buy Now Pay Later” (BNPL) olarak bilinen, Türkiye’deki karşılığı ise “Şimdi Al Sonra Öde” olan sisteminin daha da gelişmiş bir versiyonu olan Kredim, yeni olanaklarla karşımıza çıkıyor. Emin Can Yılmaz “Yeni ürünümüz; heyecanımızı ve tecrübelerimizi aktardığımız yeni bir ödeme biçimi. Kredim üyesinin, ihtiyaçlarını ertelemeden satın alıp, kendi ritimlerinde geri ödeyebilmesini sağlayacağız. Ürünümüz için çok düşündük, çok çalıştık, ülkemizde çok yaygın kullanılan kredi kartlarından daha iyisini yapmak üzere yola çıktık. En az kredi kartı kadar kullanışlı, ondan daha çok yetenekli bir ürün ortaya çıkardığımızı söyleyebilirim.” dedi.

Değişmeyen alışveriş deneyimi, değişen ise kredi deneyimi

Geliri olan 18 yaş üstündeki her Türkiye vatandaşına hizmet edebilecek olan bu yeni ürününün en can alıcı noktası skorlama sistemi. Dünyadaki örneklerinden çok daha ileride olan Kredim’in eşsiz ve özgün skorlama sistemine sahip olduğunu vurgulayan Emin Can Yılmaz, “Bildiğiniz üzere skorlama kredi sisteminin tam kalbidir. Biz de kalbimizin çok güçlü olduğuna ve attıkça daha da güçleneceğine inanıyoruz. Kullanıcılarımız artık kredi kartındaki gibi tek bir limite bağımlı kalmadan, ihtiyaçlarını ertelemeden alabilmek için çoklu limite sahip sistemimizi kullanacaklar. Özet olarak kullanıcıların alışveriş deneyimi aynı kalırken, değişen sadece kredi deneyimi olacak” değerlendirmesinde bulunuyor. 

Kendi Ritminde Öde…

Yılmaz, kredilendirmede bir diğer önemli noktanın geri ödeme kısmı olduğunun altını çiziyor. “Alışılagelmiş metotların dışına çıkarak kullanıcılara sunulan sıradışı geri ödeme seçenekleri ürünümüze olan ilgiyi artıracak en önemli detay.  Biz “Kendi Ritminde Öde” dedik. Bu slogan ile sıradışı geri ödeme seçenekleri sunuyoruz.”

Yılmaz süreci şöyle detaylandırıyor: “Sizin için başkası tarafından belirlenmiş bir geri ödeme tarihinde değil, ‘Şimdi alırım, maaşımla da öderim’ diyerek maaşınızı alınca, kredi kartınızın hesap kesim tarihi geçti mi hesabı yaparak değil “Şimdi alırım, 30 gün sonra öderim” diyerek 30 gün sonra, Sınırlı bütçenize uymayan taksitler ile değil “Şimdi alırım, 36 ay taksitle öderim” diyerek daha küçük taksit tutarları ile, Kredi kartım benim vazgeçilmezim ama limiti çabuk bitiyor diyorsanız “Şimdi alırım, kredi kartı limitim düşmeden öderim” seçeneklerimiz ile “Kendi Ritminde Öde” diyoruz.

Yoruma Kapalı

tr_TRTurkish