Bankasız kredi almaya çalışmak mümkün ancak seçeneklerin muhtemelen yüksek ücret ve faiz oranlarına sahip kredilerle sınırlı olabilir. Tam da bu noktada ek masraflar ve faizleri kaldıran Kredim devreye giriyor. İhtiyaçlarını ertelemeden faizsiz kredi seçenekleri mevcut.

Kredim ile Mümkün, Üstelik Faiz Yok, Masraf Yok!

Şimdi Kredim sistemine ücretsiz üye ol Çoklu Limit ile alışveriş yapabilme imkanını yakala.

Banka Hesabı Olmadan Kredi Almak

Bir banka hesabı borç verme noktasında en büyük oyuncudur. Kredi sağlayan kurumlara finansal durumun hakkında bilgi verir. Kredi sağlayıcıları, ödünç aldığın parayı geri ödeyip ödeyemeyeceğini anlamaya çalışırken, genellikle bir başvuranın banka hesabına bulmacanın bir parçası olarak bakar.

Bu nedenle bireysel kredi başvurusunda bulunurken başvuru sahipleri için bir banka hesabına sahip olmak bir koşuldur.

“Maaşında Öde”, “30 Gün Sonra Öde” gibi ödeme sözüne dayalı olarak limit tanımlayan Kredim, banka hesabını ön planda tutmadan başvurunu değerlendirebilir. Bu değerleme, sağlayacağın bilgilere göre limitini önemli ölçüde etkileyecektir.

Akıllı Kredi Skorlama

Çoğu kredi ürününde olduğu gibi seçeneklerin kredi geçmişine, gelire ve bir dizi başka faktöre bağlı olarak değişecektir. Kredi puanını akıllı skorlama aracımız ile anında öğrenebilir ve limitini hemen sistemde görebilirsin. Skorlama aracımızın senden edindiği bilgiler, bizim için çok değerli. Kredim skorlama aracı, limit tanımlamasında önemli bir etkiye sahiptir ancak ek belgeler ile limitini artırma seçeneğin de var. Unutma! limit artırma talebin Kredim tarafından belirli koşulların sağlanması ve finansal durumunun değerlendirilmesine göre belirlenmektedir.

Maaşını Alınca Öde, Faiz Ödeme

“Maaşında Öde” seçeneği ile faizsiz ve ek işlem ücreti olmadan ihtiyaçlarını karşılayabilirsin. Kredim “Maaşında Öde” seçeneği için maaş hesabınının bağlı olduğu kart bilgilerini sisteme kaydetmen gerekmektedir. Kullandığın tutarın geri ödemesi tek seferde maksimum 29 gün içinde gerçekleşir. Gününde ödeme yapıldığında faizin uygulanmadığı bu seçenekte işlem ücreti yok.

Dilersen 36 Aya Varan Taksitle Öde

“Maaşında Öde” seçeneği, ihtiyaçlarını karşılama noktasında ilgini çekmediyse “36 Aya Varan Taksitle Öde” seçeneğini kullanabilirsin. Birçok sektörde kullanabileceğin bu limit ile avantajlı oranlarla 36 aya varan taksitli ödeme imkânı Kredim’de.

Kredim, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılarken bütçesini rahatlatan avantajlı taksit seçenekleri sunar. Taksit sayısı ve faiz oranları üye iş yerine göre farklılık gösterir.

Kredi Kartına Ek Limit Tanımla

İhtiyaçlarını karşılarken limitlerin sana yetersiz gelebilir. Kredim ihtiyaçlarını erteleme ve tek limite bağlı kalma diye çoklu limit özelliğini geliştirdi. Çoklu limit sayesinde alışverişlerinde limite takılma. Kredim sistemine kredi kartını bağla, çoklu limitini öğren ve alışverişini yap; kendi ritminde öde.

Her sektöre özel limit ile harcamalarını yönetmen daha kolay. Eğitim, moda, turizm, e-ticaret, ofis malzemeleri, sağlık ve sigorta sektörlerinde çoklu limitini istediğin gibi kullanabilirsin. Turizm için yapacağın çoklu limit kullanımında diğer sektörlerde belirlenen tutarı etkilemez. Limitini yükseltmek için ek belgeler ile talepte bulunabilirsin.

Kredim’e Nasıl Üye Olurum?

Sisteme üye olmak ücretsiz. Android, IOS ve web adresinden kolayca üyeliğini oluşturabilirsin. Kredim’i uygulama ya da web sitesi üzerinden dilediğin gibi kullanıp, hesabını yönetebilirsin. Profilin tamamlandığında önce akıllı skorlama aracılığı ile kredi skorun belirlenmektedir. Hemen ardından limitin oluşturulmaktadır. Bu adımlardan sonra çoklu limit ile alışveriş yapabilme imkanına sahip olursun.

Kredim sistemine üye olmak oldukça hızlı ve kolay. Üye olmak için hemen tıklayın.

Yoruma Kapalı

tr_TRTurkish