Sipariş ve Ödeme

Borcunuzu 30 gün içinde ödemeniz durumunda herhangi bir faiz veya ücret yansıtılmayacaktır.  

Kredi limitiniz, kişisel, sosyal ve finansal verileriniz doğrultusunda gelişmiş skorlama modelleri dikkate alınarak otomatik olarak belirlenmektedir.

Kredi borcunuzu son ödeme tarihinden sonra öderseniz gecikme durumunuz KKB’ye bildirilmesi sebebiyle KKB skorunuz etkilenir.

Kullanılan krediye ait kampanyada belirtilen faiz oranına göre gecikme faizi uygulanır. Krediniz ile ilgili KKB ye bildirim yapılır. Tarafınıza bildirilen, ilgili mevzuat kapsamında belirlenen süreler içinde ödenmeyen krediler için yasal takip işlemleri başlatılır.

Kullandığınız kredinin geri ödeme planına uygun olarak geri ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

kredim.com.tr üzerinden giriş yaparak kredileriniz ile ilgili ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Finansal Kiralama, Faktoring Ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş Ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik’in 11/ A maddesinin 5. fıkrası gereği Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun 01.07.2021 tarihli, 9646 sayılı Kararı dolayısı ile, 

Tüketicilere, binek araç edinimi amacıyla kullandırılacak taşıt kredilerinde ve taşıt teminatlı kredilerde veya yapılacak finansal kiralama işlemlerinde, kredi tutarının taşıtın değerine oranı taşıtın nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk Lirası ve altında olanlar için %70 i aşamaz.Nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk Lirasının üzerinde olup üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için yüzde elliyi aşamamasına, nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olup yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için yüzde otuzu aşamamasına, Nihai fatura değeri yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olup bir milyon beş yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için yüzde yirmiyi aşamamasına, Nihai fatura değeri bir milyon beş yüz bin Türk Lirasının üzerinde olan taşıtlar için yüzde sıfır olarak belirlenmektedir.,İkinci el binek araçlarda taşıtın değerinin tespitinde kasko değeri esas alınır. Tüketici kredilerinin vadesi 60 ayı,nihai fatura değeri 120.000 Türk Lirası ve altında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi kırksekiz ayı, Nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk Lirasının üzerinde olup üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıt alımı amacıyla kullandırılan kredilerde otuz altı ayı, nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olup yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıt alımı amacıyla kullandırılan kredilerde yirmi dört ayı, nihai fatura değeri yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olup bir milyon beş yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıt alımı amacıyla kullandırılan kredilerde on iki ayı geçemez.  Bilgisayar alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi on iki ayı,tablet alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi altı ayı,fiyatı üç bin beş yüz Türk Lirasına kadar olan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi on iki ayı, fiyatı üç bin beş yüz Türk Lirasının üzerinde olan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi üç ayı aşamaz. Bu kredilerin yeniden yapılandırılmasında aynı vadeler uygulanır.

“Maaşım yatınca öde” ve “30 gün sonra öde” seçeneklerinde, düzenli ödemesi yapılan kredinizin faizi %0 dır. Kredinizi zamanında ödemeniz durumunda başka herhangi bir ek ücret ödemezsiniz.

İstediğiniz sayıda ve limitiniz doğrultusunda alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Kredinizin son ödeme tarihinin, kanunlarda tatil olarak kabul edilen bir güne rastlaması durumunda bu günü izleyen ve resmi tatil olmayan ilk gün ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Erken kapatma ücreti bulunmamaktadır.

Kredinizin taksidini erken  ödeyebilirsiniz ancak kredinize faiz işletilmediğinden dolayı faiz  indirimi uygulanmaz.

Ödeme esnasında “Şimdi Al 30-60 Gün Sonra Öde” ,“Maaşımdan Öde” ya da ‘’Taksitli Öde’’  seçeneklerinden birini seçerek ödemelerinizi planlayabilirsiniz.

kredim.com.tr de kredimlerim menüsünde otomatik ödeme vermek istediğiniz kredi ayrıntılarına girerek dilediğiniz bir kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Talimatınıza istinaden otomatik ödeme tarihinde kredi taksidiniz kredi kartınızdan çekilecektir.

kredim.com.tr üzerinden üye girişi yaparak kredileriniz ile ilgili ödeme yapabilirsiniz.

Ürünü teslim almadığınız takdirde ürün teslimi için ürünü satın aldığınız firma ile iletişime geçebilirsiniz. Kullandığınız kredi için iptal ve iade talimatı vermediğiniz sürece kredinizin sorumluluğu devam etmektedir.

0850 988 09 99 numaralı Kredim Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Kullanmış olduğumuz skorlama ve limit süreci şeffaf olup, kredim.com.tr üzerinden ekleyeceğiniz/ileteceğiniz bilgilerle değerlendirilmektedir. Kullanıcı hesabınızdaki cevaplanmayan soruları yanıtlayarak kredi limitinizin tekrar değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz.

Skorunuz kredim.com.tr üzerinden yanıtladığınız sorulara ve finansal bilgilerinize istinaden gelişmiş skorlama modelleri ile oluşmaktadır. Bu skora bağlı olarakta kredi limitiniz belirlenmektedir. Skorunuzu yükseltmek için temin edeceğiniz ek bilgilerle kredinizi de yükseltmeniz mümkündür.

Sektörel Limit, tek bir kredi limiti yerine farklı sektörlerde kullanılabilmek üzere birden çok limite sahip olabildiğiniz bir yapı sunar. Harcama alışkanlıklarınızın da dikkate alınarak oluşturulan limitleriniz atandığı sektörde geçerlidir. Örneğin, teknoloji sektörü için size atanan limitinizi kullandığınızda eğitim sektörü için atanan limitinizi etkilememektedir. 

Başvuru ve Hesap ile İlgili Sorular

Kredim.com.tr sitesine üye olmak için dijital ortamda kimliğinizi doğrulayarak sözleşmemizi onaylamanız veya anında kapınıza göndereceğimiz sözleşmemize imza atmanız gereklidir. Size doğru limiti sunabilmemiz için bir takım sorulara cevap vermeniz yeterlidir, limitiniz anında atanacaktır.

Teknolojik gelişmelerin sürat kazandığı günümüzde kredi başvurusu ve kullanımının da dijital dünyaya taşınması önemli bir yenilik olarak karşımıza çıkmaktadır. Şimdi Al Sonra Öde modeli %0 faiz imkanı, uzun vade günü sayıları ve daha geniş kitlelerin kredi kullanımına imkan sağlar skorlama yapısı ile kasada ödeme yöntemlerinden olan klasik kredi kartı modeline karşı yenilikçi bir yöntem olarak gelişmektedir.

kredim.com.tr ye giriş yapıp kullanıcı hesabı ekranından “üye sil” butonu ile hesabınızı  kapatabilirsiniz. Bu işlemin geçerli olabilmesi için kredim.com.tr herhangi bir borç bakiyenizin bulunmaması gerekmektedir.

Gerekli görüldüğü takdirde nüfus cüzdanı, gelir belgesi,ek gelir belgesi, araç ruhsatı , tapu bilgisi ve adres gösterir belge sunmanız yeterlidir.

1-) kredim.com.tr üzerinden canlı destek hattından

2-) kredim.com.tr üzerinden iletişim menüsünden

3-) +90 850 988 0 999 müşteri hizmetleri iletişim numaramızdan iletişime geçebilirsiniz.

Kredim, banka ya da finansal bir kuruluş ile kredili ürün ilişkisi olmayan, finansal sisteme erişimi az ya da hiç olmayan kullanıcılara anında kredili alışveriş imkanını sunmayı amaçlamaktadır. Kredim’i diğer tüm kredi veren kurum ve kuruluşlardan ayıran en büyük özelliği yeni nesil skorlama sistemidir. Bu özellik klasik kredi veren kuruluşların KKB skoruna bakmasının dışında KKB skoru olmayan kişiye özel teknikler ile oluşturulacak olan skor ile kişinin ihtiyaçlarına en uygun limiti atamayı mümkün kılmaktadır. Bu sistem sadece Türkiye’de değil dünyada Şimdi Al Sonra Öde sektöründe bir ilk olarak ön plana çıkmaktadır. Kredim, Şeffaf Skor Sistemi ve buna bağlı sektörel limitlendirme bilgisi ile her zaman kolay ve anlaşılabilir bir platformdur. Kişilerin skorlarını ve dolayısıyla limitlerini artırmak için yeni nesil skorlama sistemi aracılığı ile ek bilgi sunması ve kendi limitlerini yönetebilme imkanına sahip olmaları ayrıca Kredim’i farklı kılan bir başka özelliktir.

Satın aldığınız ürününüze yönelik her türlü soru ve sorununuz için satın aldığınız firma ile bağlantıya geçmeniz gerekmektedir.

Dolandırıcılık ve Güvenlik

“Politikalar” sayfamızda yer alan “Kullanım Koşulları” metnine ulaşarak görebilirsiniz.

Kredim.com.tr bilgilerinizin gizliliğine büyük önem vermekte ve bu kapsamda güvenlik önlemleri almaktadır. Detaylı bilgiyi “Politikalar” sayfamızda yer alan Gizlilik Politikası metnine ulaşarak edinebilirsiniz.

İade ve İptal

İade talebinizi ürününüzü satın aldığınız firmaya iletebilirsiniz. Firmanın iade onayı sonrasında ilgili tutar limitinize yansır.

Ürününüzü aldığınız firma ile irtibata geçerek ürün iadenizi gerçekleştirebilirsiniz. Firmanın iadeyi kabul etmesi ile birlikte krediniz de iptal edilecek ve limitinize yansıtılacaktır. Ödemiş olduğunuz tutar üzerinden ilgili komisyon kesildikten sonra hesabınıza iade yatırılır.

tr_TRTurkish